Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
She Will 2021
HD

She Will 2021 subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
09.09.2022, 13:49
296
0
Veronica a trăit o viață plină de evenimente. A fost o actriță populară și căutată. Ea a făcut față cu succes dificultăților care au abundat pe drumul către faimă și succes. A trebuit să facă față invidiei, trădării, intrigilor. Timpul a trecut, iar popularitatea a dispărut complet odată cu tinerețea și frumusețea. Situația a fost agravată de un diagnostic teribil. A trebuit să accepte o operație pentru a-și salva viața.
După ce a supraviețuit unei mastectomii, Veronica a mers cu o asistentă la un spital situat într-o zonă rurală îndepărtată. Ea speră să-și găsească pacea aici și să găsească o modalitate de a-și recâștiga sănătatea pierdută. O femeie descoperă în ea însăși abilități supranaturale. Ea are ocazia să găsească dușmani și să se răzbune pe toți infractorii care au încercat vreodată să-i facă rău. Actrița este capabilă să călătorească în timp. Dar se dovedește că victimele nu își amintesc faptele și păcatele lor.

HD She Will 2021 Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1