Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cercul de foc (2013)
HD

Cercul de foc (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Pacific Rim (2013)
  • Gen: Fantastic, SF, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Robert Kazinsky, Max Martini, Ron Perlman, Clifton Collins Jr., Diego Klattenhoff
  • Regie: Guillermo del Toro
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
12.01.2024, 03:00
111
0
Kaiju vin pe pământ dintr-o altă dimensiune - acestea sunt creaturi uriașe care intenționează să distrugă complet planeta. Pentru a rezista unor asemenea creaturi, oamenii au nevoie de ceva nou și de ceva complet incredibil. Este necesar să inventezi niște tipuri de arme care vor fi mai puternice decât kaiju.
De aceea, de multă vreme oamenii au fost învinși de kaiju, dar de-a lungul timpului vin cu proprii lor roboți uriași, pe care îi numesc vânători. Acești roboți sunt comparabili ca mărime cu monștrii marini și sunt, de asemenea, destul de comparabili ca putere.
Pentru a controla astfel de creaturi gigantice este nevoie de conștiința a doi oameni, care sunt uniți folosind o rețea neuronală, iar atunci vânătorii încep să se miște și pot cuceri marea și adâncurile.
Chiar și cu invenția vânătorilor, oamenii nu pot obține avantajul și superioritatea necesare. Aflându-se aproape în pragul înfrângerii, rasa umană se bazează pe un pilot de mult uitat, complet inutil și pe un tânăr stagiar fără experiență. Li se oferă un model învechit, dar legendar al vânătorului, pentru a lupta în lupta decisivă și pentru a rezista distrugerii viitoare a umanității.
Confruntarea dintre oameni și monștri, prezentată în filmul fantasy plin de acțiune „Pacific Rim 2”, a trecut de mult, iar kaiju-ul s-a retras, abandonând o mulțime de echipamente tehnice pe care oamenii de știință au efectuat cercetări. Toate mașinile uriașe stricate au fost sparte, dar pământenii și-au dat seama cu pricepere designul și chiar și-au îmbunătățit toate evoluțiile extraterestre, pregătindu-se pentru o nouă invazie a monșților teribili care au încercat să distrugă complet civilizația umană. Oamenii i-au alungat pe invadatori și, pentru a se ajuta pe ei înșiși, au creat rangeri robotici uriași, capabili să treacă prin cele mai impracticabile locuri și care posedă o forță super-puternică pentru a rezista kaiju-ului demn de rezistență.
Victoria nu a fost ușoară, iar bătălia nu a fost ultima, pentru că monștrii și-au adunat putere și au venit din nou cu scopul înrobirii. Acum lupta va deveni și mai acerbă, omenirea va trebui să lupte din nou și să îndure greutăți, dar în fața dezastrului universal, trebuie să se unească, deoarece monștrii care se întorc au devenit și mai puternici și însetați de sânge. În prima confruntare, multe mech-uri de luptă au fost avariate, așa că au fost reparate și repuse în luptă cu noi piloți, echipaje antrenate curajoase care cunoșteau regulile jocului dur. Doctorii Geisler și Gottlieb au făcut o treabă excelentă transformând „Mech-urile”, iar acum aceste mașini erau arme și mai formidabile, echipate cu mitraliere și tunuri puternice, cu tragere rapidă. Dar kaiju nu a pierdut timpul; au renaștet în monștri complet diferiți, oponenți rapid rapizi și complet ireconciliabile. O bătălie disperată așteaptă, inamicul câștigător va primi planeta, cei învinși vor fi eliberați din viață.

HD Pacific Rim (2013) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar