Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Lisa Frankenstein (2024)
HD

Lisa Frankenstein (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Fantastic, Horror, Romantic, Filme SUA, Filme 2024, Comedie
  • Actori: Kathryn Newton, Cole Sprouse, Carla Gugino, Jenna Davis, Summer Shelby, Lacey Dover, Liza Soberano, Joe Chrest, Sylvia Grace Cream, Geraldine Singer
  • Regie: Zelda Williams
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
19.04.2024, 16:08
175
0
Un film despre un adolescent și iubitul său care se trezește dintr-o dată un cadavru, prins într-un vârtej suprarealist după o serie de evenimente înfiorătoare, începe o aventură neobișnuită. Reveniți la viață sub influența unor circumstanțe misterioase, amândoi decid să se îmbarce într-o călătorie incitantă plină de surprize și descoperiri incitante.

În această poveste unică, care inspiră o nouă viață după moarte, eroii se confruntă cu diverse provocări și mistere care le cer nu numai să supraviețuiască fizic, ci și să depășească în interior. Ei pornesc într-o călătorie prin peisaje suprareale în care realitatea și fantezia se împletesc, dezvăluind secretele trecutului și creând noi posibilități pentru viitor.

HD Lisa Frankenstein (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)