Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Egali (2015)
HD

Egali (2015) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Equals
  • Gen: Dramă, SF, Filme SUA
  • Actori: Nicholas Hoult, Kristen Stewart, Guy Pearce, Jacki Weaver, Toby Huss, David Selby, Kate Lyn Sheil, Rebecca Hazlewood, Theo Yu, Aurora Perrineau
  • Regie: Drake Doremus
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
09.01.2024, 00:12
61
0
Utopiile despre o lume viitoare în care oamenilor le este interzis să simtă nu sunt noi. Acest lucru s-a spus de mai multe ori, dar și creatorii acestui proiect au decis să vorbească. Acesta spune povestea oamenilor viitorului care trăiesc într-o comunitate mondială numită Colectiv. Probabil ceva de genul ăsta foarte colectiv, care este mai important decât individul și îl poate șterge și scuipa ca răspuns.

Glume deoparte, dar în realitate structura societății este exact așa. Colectivul menține o idilă, care se bazează pe absența sentimentelor între oameni. Afecțiune reciprocă, dezgust, iubire și ură, pasiune, bucurie - societatea a respins toate aceste și alte calități pentru a fi calmă și pașnică. Manifestarea sentimentelor este percepută ca un fel de scuipat de către individ către colectiv.

Răspunsul scuipat din care individul se îneacă este închisoarea în vizuina de rău augur, de unde nimeni nu se întoarce. Îi țin acolo pe cei care au mai mult decât SOS (sindromul de responsabilitate socială) - o boală care îți permite să simți. Intriga vorbește despre un erou care prinde brusc SOS, după care vede lumea complet diferită și acum trebuie să-și ascundă particularitatea în acest sistem totalitar.

HD Equals Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)