Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Life - Viață, primele semne (2017)
HD

Life - Viață, primele semne (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, SF, Thriller
  • Actori: Hiroyuki Sanada, Ryan Reynolds, Rebecca Ferguson, Jake Gyllenhaal, Olga Dykhovichnaya, Erion Bakare, Jesus Del Orden
  • Regie: Daniel Espinosa
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
30.01.2024, 22:14
31
0
Ei s-au pregătit pentru acest zbor de destul de mult timp, iar acum totul este atent gândit, iar astronauții lucrează după o schemă dată. Întreaga echipă este ocupată cu propriile sarcini, dar acest lucru nu îi împiedică să-și lipsească familia și prietenii. Au o sarcină dificilă, dar nici nu s-au gândit că vor fi capabili să se apropie atât de mult de a descoperi unul dintre secretele importante din spațiu și alte planete.

Ei reușesc să găsească ceva care va schimba pentru totdeauna conceptele omenirii despre spațiu, pentru că a fost întotdeauna ceva îndepărtat și necunoscut. Roverul lor a reușit să obțină o creatură unicelulară și chiar au reușit să-i dea un nume. Astronauții îl numesc Kelvin și, după cum se dovedește, această creatură crește foarte repede. Șefii acestor cercetași sunt ocupați doar să înțeleagă ce să facă în continuare. Dar, în mod neașteptat, pentru toată lumea, munca lor a scăpat de sub control. Această creatură are inteligență și este foarte inventiva. Sunt greu de controlat și își dau seama că a existat o dată viață pe Marte.

Și acum nu mai este loc pentru senzații, pentru că această creatură trebuie oprită urgent și împiedicată să ajungă pe Pământ. Mulți membri ai echipajului au murit din cauza lui, dar restul încearcă să lupte până la capăt.

HD Life - Viață, primele semne (2017) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1