Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
În mijlocul furtunii (2014)
HD

În mijlocul furtunii (2014) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Into the Storm
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh, Max Deacon, Nathan Kress, Alicia Debnam-Carey, Arlen Escarpeta
  • Regie: Steven Quale
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
11.01.2024, 04:16
118
0
Un mic oraș de provincie numit Silverstone

a luat stăpânire un fenomen natural teribil. Un număr incredibil de tornade feroce distrug totul în calea lor peste noapte. Acum, acest loc a fost practic șters de pe fața Pământului. Totul s-a întâmplat brusc și atât de repede încât oamenii pur și simplu nu au avut timp să înțeleagă ce se întâmplă. Tornada a lăsat doar durere și distrugere în urma ei, dar, pe măsură ce supraviețuitorii încearcă să se unească, vor trebui să fie pregătiți pentru ce va veni mai rău.

Oamenii de știință, meteorologii prevăd că acesta este doar începutul unei serii întregi de vârtejuri periculoase, iar noi tornade vor fi și mai globale și mai distructive. Se instalează panica, iar locuitorii din Silverstone încearcă să găsească adăpost pentru a supraviețui unui nou val de dezastre naturale. Dar este pur și simplu imposibil să te ascunzi de asta. Este prea puțin timp și trebuie să găsim o altă cale de ieșire.

Dar nu toată lumea se teme de acest element, deoarece există și temerari disperați care sunt numiți vânători de tornade. Ei așteaptă ca exemplul cel mai periculos al acestui fenomen să se apropie cât mai mult și să facă poze senzaționale. Dar până unde poate merge o astfel de persoană în căutarea a ceea ce își dorește? Uneori frica dobândește chiar și în cei care se consideră neînfricați.

HD Into the Storm Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)