Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Transformers: Dark of the Moon (2011)
HD

Transformers: Dark of the Moon (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Transformers 3
  • Gen: SF, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Shia LaBeouf, Josh Duhamel, John Turturro, Tyrese Gibson, Rosie Huntington-Whiteley, Patrick Dempsey, Kevin Dunn, Julie White
  • Regie: Michael Bay
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
10.01.2024, 00:00
167
0
De fapt, omul a pus piciorul pentru prima dată pe suprafața Lunii cu câțiva ani mai devreme decât știe oricine despre ea. Dar ei nu au informat omenirea despre asta atunci. Informațiile au fost clasificate de zeci de ani. Tipul a aflat secretul din întâmplare. A slujit într-un centru de cercetare și a văzut lucruri incredibile acolo. Acesta a fost un punct de cotitură nu numai în viața lui, ci și în existența planetei. Cert este că o navă extraterestră a fost descoperită pe satelit.
Aceștia erau Autoboți care, în urma unui război brutal, s-au trezit exilați. Acum ei ajută în secret la efectuarea celor mai secrete operațiuni. Dar dușmanii lor nu s-au liniștit. O capcană a fost întinsă pe partea întunecată a Lunii. Transformatoarele și oamenii au fost prinși în ea. Dar mai întâi, unul dintre Decepticons a încercat să fure o parte din nava pierdută a oponenților săi. Apoi intră în laborator. Acolo Sam își dă seama că se află într-o poveste care s-ar putea termina cu moartea. Curând devine clar ce fac dușmanii eterni ai Autoboților. Vor să-și mute lumea sinistră pe orbita Pământului.
Pentru a-și îndeplini planurile vor avea nevoie de mulți sclavi. Miliarde de oameni vor deveni ei. Nimeni nu pare să poată rezista punerii în aplicare a crudului plan. Coloanele necesare tranziției au fost deja livrate. Chicago, unde invadatorii au intrat prima dată, a fost distrusă, iar populația a fugit. Acum viitorul Universului depinde doar de curajul câtorva camarazi ai principalului Autobot Optimus.
Se pare că viața eroilor s-a îmbunătățit de mult și a devenit foarte plictisitoare, plictisitoare și neinteresantă - la fel ca cea a majorității locuitorilor planetei noastre. Dar în realitate totul este diferit. Autoboții și Decepticonii încă nu au reușit să găsească un limbaj comun și să ajungă cumva la un acord. Drept urmare, războiul lor nu a ajuns încă la încheierea lui logică. Povestea continuă!
La un moment minunat, Guvernul emite un decret special conform căruia Pământul trebuie curățat complet și complet de Autoboți. Aceștia trebuie să părăsească planeta prin evacuare!
În perioada în care Megatron, care este un transformator puternic, era în umbra privirilor indiscrete, au avut loc schimbări serioase. Locul lui de drept a fost luat de un Decepticon numit Shockway. Și, prin urmare, el este cel care devine acum conducătorul direct al Cybertron. Creierul lui este acum ocupat cu o singură idee: să-i viziteze pe pământeni!
Este de remarcat faptul că, fără Autoboți, resursele planetei albastre preferate ale tuturor lasă de dorit. Și acum acțiunea se va desfășura nu numai asupra Pământului în sine, ci va afecta direct și Luna. Tot ce se va întâmpla va gâdila serios nervii eroilor care intenționează să oprească tot acest haos! Dar va vedea lumea într-o zi o viață normală?!

HD Transformers 3 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)