Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Truman Show (1998)
HD

The Truman Show (1998) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme SUA
  • Actori: Jim Carrey, Ed Harris, Laura Linney, Noah Emmerich, Natascha McElhone, Paul Giamatti, Holland Taylor
  • Regie: Peter Weir
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
13.01.2024, 02:07
293
0
Filmul a fost regizat de Peter Weir, iar Andrew Niccola a devenit scenarist și co-producător. Actoria de înaltă calitate și un complot foarte interesant și bogat au adus filmului o popularitate considerabilă în întreaga lume. Este de remarcat faptul că unul dintre actorii principali, Edd Harris, a primit un Glob de Aur pentru rolul său din acest film.
Personajul principal Truman și-a trăit viața fără măcar să bănuiască că tot timpul a stat sub capota oamenilor de televiziune și a fost vedeta unei emisiuni de televiziune. Își dă brusc seama că tot ceea ce îl înconjoară sunt peisaje artificiale, iar oamenii pe care îi vede în fiecare zi sunt doar actori angajați în filmări. Acum, bietul tip trebuie să facă o alegere dificilă: să rămână și să continue să trăiască în condiții de seră sub pistolul camerelor de televiziune sau să se cufunde cu capul în viața reală și să înceapă să joace serios. Dar ce ar trebui făcut pentru asta?

HD The Truman Show (1998) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar