Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Honk for Jesus Save Your Soul (2022)
HD

Honk for Jesus Save Your Soul (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Filme 2022, Comedie
  • Actori: Regina Hall, Sterling K. Brown, Nicole Beharie
  • Regie: Adamma Ebo
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
24.05.2023, 14:29
409
0
Această comedie satirică spune povestea unei megabiserici baptiste sudice care trece prin vremuri grele. În centrul poveștii „Semnal pentru Isus – Salvează-ți sufletul” se află pastorul Lee-Curtis Childs și mândra sa soție Trinity. Cândva, biserica lor se lăuda cu zeci de mii de enoriași. Dar după un scandal puternic, biserica lor este temporar închisă. Trinity și Lee-Curtis sunt dornici să-și reînvie urmașii și să-și restaureze turma.

Acum pregătesc cea mai mare revenire pe care religia comercială a văzut-o vreodată. În ciuda tuturor problemelor, Trinity crede în soțul ei ca și în Isus și îl sprijină în toate. Dar el crede că este posibil să le salveze întreprinderea. Trebuie doar să organizezi totul corect.

Lee-Curtis este un pastor talentat și la un moment dat a avut totul: o casă uriașă, un avion privat, posibil construindu-și propriile clădiri și chiar și-a plătit datoria județului său. Dar, ca mulți oameni mari, pastorul Childs avea propriile sale secrete întunecate. Și în ciuda faptului că se ruga constant, ispita era peste tot în jurul lui. El a spart și a distrus tot ce a creat. Trinity, soție ascultătoare, ca prima doamnă.

Ea este obișnuită cu o viață confortabilă, lucruri scumpe și atenție la persoana ei. Dar acum, în ciuda credinței ei, întrebarea este dacă chiar vrea să rămână aproape de bărbatul ei, să meargă la consiliere și să se roage și mai mult. Sau în ce moment devin toate acestea insuficiente?

HD Honk for Jesus Save Your Soul (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)