Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Monarch: Legacy of Monsters (2023) Sezonul 1
HD

Serial Monarch: Legacy of Monsters (2023) Sezonul 1 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Sezonul 1, Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8,9.10
  • Nume original: Monarch: Legacy of Monsters Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
  • Gen: SF, Acţiune, Filme SUA, Aventuri, Seriale, Filme 2023
  • Actori: Christopher Heyerdahl, Mari Yamamoto, Jess Salgueiro, Kyoko Saito, Dominic Tipper, Seta Tsuji, Kurt Russell, Josh Collins, Charlie Hewson, Junichi Tajiri
  • Regie: Mairzi Almas, Julian Holmes, Hiromi Kamata
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
12.01.2024, 22:05
911
0
La mijlocul secolului 20, un univers ascuns de monștri uriași a fost descoperit în Oceanul Pacific în apele din San Francisco. Autoritățile, preocupate de existența unor creaturi monstruoase misterioase precum Godzilla și alți Titani, au încercat să le distrugă cu arme nucleare. O organizație secretă numită "Monarch" a fost, de asemenea, creată pentru a prinde și studia acești giganți rari unici ai lumii animale din antichitate. Șeful organizației a fost numit cadru militar Lee Shaw. Au trecut mai mult de 50 de ani. În 2014, a avut loc o ciocnire epică zdrobitoare între Godzilla și titani, în urma căreia nu a mai rămas nimic din orașul San Francisco. Lumea șocată era clar convinsă de existența celor mai enormi monștri antici. După ce a experimentat o realitate terifiantă, o tânără profesoară curioasă Kate vrea să înțeleagă cauzele evenimentelor care au avut loc, precum și să dezvăluie secretele familiei sale.
Ea pornește într-o călătorie periculoasă pentru a găsi răspunsuri la întrebări despre legăturile familiei sale cu o organizație misterioasă. Calea dificilă va conduce fata direct în lumea monștrilor și va interacționa cu Lee Shaw. Ofițerul are cunoștințe care reprezintă o amenințare semnificativă pentru "monarh". Organizația însăși nu mai are o singură linie în opiniile sale cu privire la obiective, metode și semnificația existenței sale. Există, de asemenea, forțe externe care caută să controleze și să folosească giganții antici în propriile lor scopuri egoiste.

HD Monarch: Legacy of Monsters Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
MONARCH.LEGACY.OF.MONSTERS.Sezonul 1, Episodul 1Monarch.Legacy.of.Monsters.Sezonul 1, Episodul 2

Monarch Legacy of Monsters Sezonul 1, Episodul 3

Monarch Legacy of Monsters Sezonul 1, Episodul 4Monarch Legacy of Monsters Sezonul 1, Episodul 5Monarch Legacy of Monsters Sezonul 1, Episodul 6Monarch Legacy of Monsters Sezonul 1, Episodul 7


Monarch Legacy of Monsters Sezonul 1, Episodul 8Episodul 9
Monarch Legacy of Monsters Sezonul 1, Episodul 10

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)