Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Cazier (2024)
HD

Serial Cazier (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Episod 1, 2
  • Nume original: Criminal Record Episodul 1,2,3,4
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme SUA, Filme englezesti, Seriale, Filme 2024, Crimă
  • Actori: Cush Jumbo, Peter Capaldi, Dionne Brown, Aisha Kala, Sean Dooley, Tom Moutchi, Charlie Creed-Miles, Stephen Campbell Moore, Jordan A. Nash, Ian Bonar
  • Regie: Jim Loach
  • Traducere: ENG
  • Tara: Marea Britanie, SUA
0 Voturi
11.01.2024, 13:22
175
0
Această poveste captivantă începe cu un apel anonim care amenință lumea a doi detectivi geniali. O tânără care tocmai își începe cariera de poliție și un bărbat experimentat care se apropie de pensionare, cu legături puternice, fac echipă într-o confruntare pentru a investiga o crimă uitată de mult. Eroii decid să preia vechiul caz, în ciuda stereotipurilor, a prejudecăților rasiale și a polarizării sociale din țară. Investigația lor devine o încercare de a depăși diviziunile sociale și de a demonstra că unirea forțelor, indiferent de vârstă și experiență, poate fi cheia rezolvării misterului.

În timpul anchetei, personajele nu numai că întâlnesc detaliile complexe ale crimei, ci sunt și forțate să depășească obstacole interne și externe create de prejudecăți și așteptări sociale. Ei încearcă să restabilească justiția, în același timp, fac față provocărilor asociate confruntării dintre diferitele grupuri socioculturale. Povestea devine nu numai un thriller criminal convingător, ci și o lucrare cinematografică care ridică întrebări importante despre rasism, părtinire și diferențe socioculturale. Urmărește serialul Cazier - Criminal Record online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Criminal Record Episodul 1,2,3,4 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
s01e01


s01e02
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar