Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Telefonul negru (2021)
HD

Telefonul negru (2021) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Black Phone 2021
  • Gen: Horror, Thriller, Filme 2021, Filme SUA
  • Actori: Ethan Hawke, Jeremy Davies, Madeleine McGraw, Mason Thames
  • Regie: Scott Derrickson
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
4 Voturi
17.07.2022, 09:13
414
0
Întors acasă de la școală, Finney, în vârstă de treisprezece ani, este victima unei răpiri de către un atacator necunoscut într-o dubă scufundată. Tânărul s-a trezit într-un subsol întunecat, unde era un pat cu o saltea, iar pe perete atârna un telefon negru cu fire rupte. Părinții care nu și-au așteptat copiii de la școală au contactat poliția. Oamenii legii au sugerat că adolescentul a fost răpit de un maniac, supranumit răpitorul Galesburg. În ciuda eforturilor depuse, oamenii legii nu l-au putut găsi pe băiat urmărit...
Băiatul, ținut captiv de un criminal periculos, a încercat să ceară ajutor, dar încercările de a atrage atenția s-au soldat cu eșec. Într-o zi, un răufăcător misterios a apărut în pragul unei mici temnițe, a cărui față era ascunsă sub masca unui diavol care râdea. Şcolarul a încercat să vorbească cu criminalul, dar acesta nu l-a ascultat pe copil, s-a întors în tăcere şi a plecat. La scurt timp după aceea, telefonul mort a sunat pe neașteptate. Ridicând telefonul, personajul principal a auzit voci ciudate aparținând copiilor uciși. Fantomele i-au oferit prizonierului să se unească pentru a-l distruge pe ucigaș.

HD The Black Phone 2021 Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1