Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cântecul inimii (2022)
HD

Cântecul inimii (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
14.08.2022, 10:41
370
0
Piroz cântă la vioară, călătorește din sat în sat cu frații săi, cântă și cântă la nunți și înmormântări. Noua melodramă turcă de la Netflix Cântecul inimi / Heartsong (Gönül), care va avea premiera în 2022, spune o poveste tragică de dragoste. Într-o zi, cântecele de inimă ale lui Piroz au atins inima lui Sumbul, mireasa la a cărei nuntă trebuia să cânte. S-a îndrăgostit și de ea la prima vedere.

Așa a început cântecul lor, care, după cum credeau ei, le aparținea doar lor. Dar unirea lor s-a încheiat într-o ceartă tragică între ambele familii. Sumbul este acum o mireasă nedorită și trebuie ucisă. Când Pyroze se luptă să-și protejeze iubita, sătenii devin cei mai mari susținători ai săi. Piroz, care a răpit-o pe Sumbul, a dus-o în satul unde s-a refugiat. Însă familia miresei infidele, înfuriată de situația actuală, ia armele pentru a vâna cuplul de îndrăgostiți.

Piroz era hotărât să nu cedeze. Tatăl său, Mirza, care la un moment dat a avut o problemă similară, ia partea fiului său. Când fugarii sunt pe cale să fie arestați, sătenii și-au adunat toate bunurile, au trecut râul și au dus întreg satul într-un loc îndepărtat. Mirza, care vrea ca fiul său să trăiască fericit cu femeia care i-a cucerit inima, va rămâne și va lupta cu băieții răi.

HD Gönül / Heartsong (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)