Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Animat Ishura (2024)
HD

Serial Animat Ishura (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
  • Nume original: Ishura (2024) Sezonul 1
  • Gen: Acţiune, Animaţie, Filme japoneze, Aventuri, Seriale, Filme 2024
  • Actori: Yuki Kaji, Reina Ueda, Jun Fukuyama, Akio Ohtsuka, Romi Park, Soichiro Hoshi, Shotaro Morikubo, Sora Amamiya, Midori Yuki, Mamiko Noto și alții
  • Regie: Yuki Ogawa, Takeo Takahashi
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Japonia
1 Vot.
21.03.2024, 17:40
141
0
Lumea alternativă. Regele Demon atacă omenirea, preluând rapid controlul asupra unor teritorii vaste. Când se întâmplă acest lucru, oamenii decid să se unească și să nu se lase complet înrobiți. Așa apar indivizi cu abilități unice și, prin eforturi comune, înving inamicul. Regele Demon nu este doar respins, ci și ucis, iar acest lucru vă permite să uitați de pericol. Armatele inamice își abandonează rapid obiectivele și fug într-o direcție necunoscută. După aceasta, pacea domnește, dar, așa cum se întâmplă într-o astfel de situație, ea nu vine pentru totdeauna.

La urma urmei, după victorie, „semizeii” sau cei care au abilități unice, încep să se gândească la preluarea puterii. Pe atunci era un „campion”, adică Regele Demon, dar acum a dispărut, iar războinicii sunt puternici. Așa începe adevărata luptă pentru putere, care duce la bătălii constante și alte situații. Personajul principal este un tânăr care se străduiește să devină cel mai puternic războinic din lume. Pentru a face acest lucru, el încearcă să-și aplice abilitățile și să învingă concurenții, care în mod natural nu stau inactiv. Dar această cale se dovedește a fi dificilă și un număr mare de pericole îl așteaptă pe personajul principal. Lumea s-a schimbat, iar acum nu există niciun avantaj clar pentru niciunul dintre semizei și chiar și o persoană simplă poate câștiga într-o zi titlul de „campion”.

HD Ishura (2024) Sezonul 1 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Ishura - 01


Ishura - 02


Ishura - 03


Ishura - 04


Ishura - 05


Ishura - 06


Ishura - 07


Ishura - 08


Ishura - 09


Ishura - 10


Ishura - 11


Ishura S01E12
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)