Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Causeway (2022)
HD

Causeway (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme 2022, Filme SUA
  • Actori: Jennifer Lawrence, Brian Tyree Henry, Linda Emond
  • Regie: Lila Neugebauer
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
06.11.2022, 12:28
649
0
Inginerul militar Lynsey (Jennifer Lawrence) se întoarce din Afganistan la New Orleans cu o rănire la cap de la o mină de teren în mașina ei. Linsey urmează o recuperare dureroasă și îndelungată. Ea reînvață să-și controleze corpul și să-și antreneze memoria.

În timp ce se afla în orașul ei natal, Linsey își amintește involuntar de propria copilărie dificilă, pe care preferă să o uite. Ea trebuie din nou să-și contacteze mama (Linda Emond), cu care are o relație tensionată. Tot ce își dorește este să se întoarcă la slujba ei de inginer cât mai curând posibil, dar doctorul ei, Dr. Lucas (Stephen Henderson), nu se grăbește. Ca o distragere a atenției, Lynsey își ia un loc de muncă ca curățător de piscine și într-o zi îl întâlnește pe James (Brian Tyree Henry), un mecanic care lucrează la un atelier local de reparații auto. Curând, între ei se dezvoltă o prietenie, care îi ajută pe eroi să se vindece reciproc rănile.

HD Causeway (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1