The Most Dangerous Game (2022)
HD

The Most Dangerous Game (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
15.08.2022, 22:06
361
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Ideea ca oamenii să pradă oameni nu este nouă în cinema. Iar thrillerul plin de acțiune The Most Dangerous Game, lansat în vara lui 2022, ne oferă o altă interpretare a acestei povești. Îndreptându-se spre arhipelagul Kodiak pentru a vâna ursul brun local, sportivii Sanger, Marcus și Rex, împreună cu prietenul lor Whit, ajung pe insulă din cauza unui naufragiu.

Whit a murit, iar restul vânătorilor se află acum într-o poziție foarte dificilă. Îndreptându-se spre sunetul împușcăturilor, cei trei bărbați dau de Von Wolf, despre care își dau seama că nu este cea mai prietenoasă dintre intenții. Vorbind despre vânătoare, Von Wolf „sugerează” să uite de sport și să joace un alt joc. Și nu acceptă „nu” ca răspuns.

Rex, care a încercat să-i refuze oferta, execută. Tatăl și fiul supraviețuitori sunt implicați într-o vânătoare de trofee organizată de misteriosul proprietar al insulei, un om nemilos care își folosește pământul ca rezervație de elită pentru a vâna cel mai periculos joc dintre toate: omul.

HD The Most Dangerous Game (2022) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)
1