Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Regatul de gheață (2013) dublat
HD

Regatul de gheață (2013) dublat subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Frozen
  • Gen: Animaţie, Aventuri, Filme de Craciun, Comedie
  • Actori: Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad, Santino Fontana, Alan Tudyk, Ciaran Hinds, Chris Williams, Stephen J. Anderson, Maia Wilson
  • Regie: Chris Buck, Jennifer Lee
  • Traducere: Dublat
  • Tara: SUA
1 Vot.
10.01.2024, 00:27
69
0
Filmul începe în ziua încoronării Elsei, când secretul ei este dezvăluit brusc și ea o cufundă accidental pe Arendelle într-o iarnă eternă. În încercarea de a salva regatul și de a dezlega misterul puterilor sale, Elsa fuge în munți, lăsând-o pe Anna să o caute și să decidă să reînvie vara.

Anna pleacă într-o călătorie periculoasă pentru a-și găsi sora și a aduce vara înapoi în Arendelle. În călătoria ei, ea este ajutată de navigatorul Christoph și de renul său credincios Sven, precum și de regina zăpezii incredibil de amuzantă Olaf. Ei trec peste numeroase dificultăți și pericole pentru a salva regatul și a restabili legătura dintre surori. Urmărește desene animate Frozen online 2013 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart tv.

HD Frozen Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)