Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
How to Have Sex (2023)
HD

How to Have Sex (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Erotic, Filme englezesti, Filme 2023
  • Actori: Mia McKenna-Bruce, Sean Thomas, Lara Peake, Enva Lewis, Samuel Bottomley, Laura Ambler, Anna Antoniades, Daisy Jelley, Eli Loan, Elliot Warren
  • Regie: Molly Manning Walker
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie, Grecia
0 Voturi
21.02.2024, 00:10
1212
0
Trei tineri prieteni au decis să-și petreacă vacanțele pe pitoreasca insulă Creta. Fetele au absolvit școala și s-au adunat pentru a sărbători acest eveniment important. Au ajuns în stațiunea pentru adolescenți pentru a se bucura de vacanța de vară și a câștiga impresii vii. Anticipând noi cunoștințe și distracție nestăpânită, fetele visează să câștige o experiență de neuitat în viața lor sexuală. Pentru fecioara Tara, acest loc ceresc provoacă o tensiune deosebită. Din primele zile se aruncă în lumea flirtului și își caută un partener pentru sex.

La urma urmei, ea nu intenționează să facă plajă doar pe plajă când sunt mulți bărbați frumoși în jur. Emma și Skye încearcă să-și avertizeze prietena neexperimentată că comunicarea sub influență nu va duce la lucruri bune. Dar eroina a continuat să întâlnească tipi atrăgători, fără să-și dea seama că consecințele acestui joc ar putea fi dezastruoase și ar putea aduce multă durere. Se va poticni pe drumul auto-descoperirii? Fata trebuie să aleagă între dorințele ei interioare și propriile principii.

HD How to Have Sex (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)