Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
My Sole Desire (2023)
HD

My Sole Desire (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: À mon seul désir
  • Gen: Dramă, Erotic, Romantic, Filme frantuzesti, Filme 2023
  • Actori: Zita Henro, Louise Chevillot, Laure Giappiconi, Pedro Casablanc, Tokou Bogui, Siemé Miladi, Thimotée Robart, Sipan Mouradian, Melville Poupaud, Celine Fuhrer, Yuliya Abiss, Yacine Wisha, Raphael Quenard
  • Regie: Lucy Borleto
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Franta
0 Voturi
28.01.2024, 01:51
490
0
My Sole Desire - À mon seul désir este un thriller palpitant lansat în 2022. Filmul spune povestea captivantă a unui om obișnuit a cărui viață este răsturnată după ce singura sa dorință este îndeplinită. Personajul principal, Max Collins, la cea de-a 30-a aniversare, decide să-și pună o dorință uitată de mult, ale cărei puteri trebuiau tratate cu extremă precauție. După un ritual misterios, soarta lui Max începe să se schimbe în moduri neașteptate. Descoperă că dorința lui s-a împlinit, dar întreaga lume din jurul lui este schimbată, iar acum va trebui să treacă prin încercări și pericole nerealiste pentru a-și recâștiga realitatea. Prins într-o rețea de evenimente misterioase, Max își dă seama că noua sa realitate este un produs al propriilor gânduri și fantezii. A fost martor la evenimente crude care înainte puteau exista doar în imaginația lui. Bântuit de tema singurătății și îndoielii, eroul caută modalități de a schimba lumea din jurul lui și de a-și recâștiga viața normală. Pe drum, Max întâlnește un rătăcitor misterios care are informații despre un ritual secret care poate aduce totul înapoi. Împreună pornesc într-o călătorie periculoasă plină de evenimente neașteptate pentru a-și atinge obiectivele. Filmul are un amestec imprevizibil de dramă, acțiune și fantezie care captivează spectatorul încă din primele minute. Principalul obiectiv tematic al filmului este prețul pe care îl plătim pentru dorințele noastre și cât de greu este să schimbăm lumea care a fost deja creată. „Singura mea dorință” este un film intrigant care te face să te gândești la semnificația dorințelor noastre și la consecințele pe care acestea le pot avea. Eroul trebuie să înțeleagă ce este cu adevărat important pentru el și dacă este gata să sacrifice totul de dragul adevăratelor sale dorințe. La sfârșitul filmului, Eroul ia o decizie dificilă care are un impact puternic asupra vieții sale și ne face să ne gândim la propriile noastre dorințe.

HD À mon seul désir Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1