Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Spirited (2022)
HD

Spirited (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
5 Voturi
22.12.2022, 21:47
914
0
În fiecare an, în Ajunul Crăciunului, trei fantome ale Crăciunului trecut, prezent și viitor aleg un erou negativ cu o grămadă de defecte, înclinații dezgustătoare și fapte pentru a-l schimba în bine. De data aceasta, personajul pentru reeducarea spiritelor va fi omul de afaceri încrezător în sine Clint Briggs. Natura egoistă și încăpățânată a unui bărbat în căutarea banilor este capabilă doar să provoace necazuri oamenilor din jurul lui. Personajul se prețuiește atât de mult încât este pur și simplu incapabil să accepte judecata și criticile. În plus, este foarte ascuțit la limbă.

Apariția neașteptată în apartamentul bogatului a fantomei nepoftite a Crăciunului din trecut pentru a indica greșelile făcute de erou nu provoacă decât nedumerire și indignare lui Clint. Prin urmare, spiritul îl părăsește repede pe acesta din urmă. Dar o fantomă mai veselă a Crăciunului prezent este luată pentru om de afaceri obscen și impenetrabil. Spiritul nu lasa personajul in pace nici o secunda, incercand sa trezeasca macar cateva aspecte pozitive in personalitatea lui. Astfel, un cuplu uimitor se formează pentru o lungă aventură de Anul Nou plină de nebunii, muzică, dansuri. În timpul aventurilor eroilor, va avea loc o transformare pozitivă incredibilă a relațiilor și calităților lor interioare, iar apariția fantomei Crăciunului viitorului va adăuga și mai multă stare de spirit festivă, bucurie și bunătate. Vizionați filmul În spiritul Crăciunului online 2022 la calitate HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe televizoare inteligente.

HD Spirited (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1