Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Thor: Iubire și tunete (2022)
HD

Thor: Iubire și tunete (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Thor: Love and Thunder (2022)
  • Gen: Fantastic, Filme 2022, Acţiune, Filme SUA, Aventuri, HD
  • Actori: Taika Waititi, Tessa Thompson, Natalie Portman, Christian Bale, Chris Hemsworth, Karen Gillan
  • Regie: Taika Waititi
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
23 Voturi
08.09.2022, 12:04
33543
0
Puternicul Thor nu și-a pierdut puterile după ce Răzbunătorii l-au învins pe Thanos. Cu toate acestea, el este acum confruntat cu un nou dușman numit Godslayer. Cu toate acestea, Zeul Tunetului nu se va lupta singur cu el - nu numai prietenii asgardieni, ci și echipa Gardienii Galaxiei îi vor veni în ajutor. Surpriza îi este prezentată de fosta iubită Jane Foster, care devine Puternicul Thor, și cine știe cum se va încheia această poveste, la care ia parte și noua regină a Asgardului, Valkyrie.

Thor, care și-a scăpat de greutatea în plus, dar nu și-a pierdut tocmai farmecul divin, se trezește într-o realitate complet nouă pentru el însuși, iar Valkyrie bisexuală vrea să-și găsească regina. Peter Quill, care deplânge pierderea iubitului său, vrea doar să navigheze în spații cu echipa sa. Dar nu toate aceste dorințe se vor împlini, iar unele se vor împlini într-un mod complet diferit decât ne-am putea imagina. Dar pentru a câștiga, toți acești eroi vor trebui cu siguranță să se unească și să facă tot ce depinde de ei. Urmărește filmul Thor: Love and Thunder online 2022 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe televizoare inteligente.

HD Thor: Love and Thunder (2022) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1