Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Studio 666 (2022)
HD

Studio 666 (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
04.12.2022, 15:05
837
0
Un detectiv neobișnuit pe nume Bon Pal are o abilitate uimitoare. Uneori i se întâmplă, de parcă memoria s-ar pierde. Tipul vede adesea fantome. Dar nu este mulțumit de asta și încearcă mereu să-i expulzeze. Abia acum unchiul meu îmi interzice să o fac eu. Cu mult timp în urmă, mama lui a murit, iar tatăl său s-a pierdut. Dintre rude a rămas doar iubitul său unchi, pe care îl ascultă constant. Datorită viziunii sale, acum își poate câștiga singur existența. Și apoi într-o zi a primit o comandă. Fata de liceu i-a întins o capcană tipului. Dar se pare că are nevoie de ajutor.

Eroul a fost de acord cu acest lucru, i-a părut rău pentru fată pentru că știa că ea însăși nu poate face față. Și dacă ajută, atunci va fi posibil să ridici capcana fantomă, pentru că i-a plăcut. Acum cei doi își încep vânătoarea de fantome. Pentru început, au creat un cerc la care sunt invitați toți cei care doresc. Apoi încep să spună secrete teribile. Dar se dovedește că tuturor din jurul lor le place foarte mult și chiar le place. Prin urmare, acesta a fost punctul culminant al lor și au început să iubească această activitate. În fiecare zi, totul a început din nou. Dar într-o zi s-a întâmplat contrariul. Se pare că copiii se joacă. Povestind povești de groază, au chemat o fantomă. Ce trebuie să facă băieții acum?

HD Studio 666 (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar