Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Unwelcome (2022)
HD

Unwelcome (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Little People
  • Gen: Horror, Filme 2022, Filme englezesti
  • Actori: Hannah John-Kamen, Douglas Booth, Colm Meaney
  • Regie: Jon Wright
  • Tara: Marea Britanie
0 Voturi
20.03.2022, 23:20
630
0
În epicentrul evenimentelor se află un tânăr cuplu căsătorit care așteaptă un copil. Jamie și Mayi trăiau în Londra, dar nu le place agitația. Prin urmare, cuplul a decis să se mute într-un loc complet diferit, unde vor locui în liniște și calm. Așa că ajung în satul irlandez, situat departe de marile orașe. Eroii filmului au reușit să cumpere o casă pe bani puțini, de care au fost foarte mulțumiți. Dar foarte curând bucuria a dispărut, deoarece a început să se întâmple ceva la care personajele cu siguranță nu se așteptau.

Nu departe de noua locuință se află un anumit copac magic care servește drept refugiu pentru spiridușii groaznici. Foștii proprietari ai casei le-au explicat locuitorilor ce trebuie făcut pentru ca creaturile mistice să nu creeze probleme. Trebuie doar să-i hrănești.

Mayi este destul de sceptică cu privire la magie și altele. Cumva uită să aducă mâncare pentru vecinii misterioși. Întoarce totul cu susul în jos. Din acel moment, viața cuplului și a altor locuitori din zonă se transformă într-un adevărat iad.

HD The Little People Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1