Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Ledge (2022)
HD

The Ledge (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Thriller, Filme 2022, Filme englezesti
  • Actori: Louis Boyer, David Wayman, Nathan Welsh, Ben Lamb, Brittany Ashworth
  • Regie: Howard J. Ford
  • Traducere: Subtitrat in Romana
  • Tara: United Kingdom
4 Voturi
06.02.2022, 14:30
651
1
O aventură între doi prieteni plecaţi să facă alpinism pe un munte periculos se transformă într-un coşmar înfiorător. Atunci când Kelly îl filmează pe cel care îi omoară cel mai bun prieten, aceasta devine ţinta numărul unu al unui grup de prieteni care acum din disperare şi teama de-a fi descoperiţi sunt capabili să facă orice pentru a o prinde şi a o distruge atât pe ea cât şi dovezile care îi incriminează. Disperată pentru propria viaţă şi siguranţă, ea porneşte într-o drumeţie periculoasă pe vârful unui munte şi instinctul ei de supravieţuire este pus la grea încercare, la fel ca şi voinţa sa. Ea ajunge captivă într-un loc aflat la doar 20 de metri de urmăritorii săi.

HD The Ledge (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (1)
avatar
avatar
0
1 FilmeNoi • 23:07, 08.05.2023
Kelly, împreună cu un prieten și străini, au mers în sânul naturii pentru weekend. La început, totul a decurs foarte frumos - unitate cu natura, conversații în jurul focului, totul a fost foarte cald și ca o lampă. Dar apoi, noaptea, acești tipi au ucis-o pe neașteptate pe iubita lui Kelly. Din fericire, acest lucru a fost filmat, dar problema este că ucigașii au observat că crima lor a fost înregistrată și au început să o urmărească pe Kelly. Ea a decis să nu evadeze în mod tradițional, ci cățărându-se pe o stâncă din apropiere, în speranța că abilitățile ei de cățărat se vor dovedi a fi mai pricepute decât cele ale răufăcătorilor.