Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Malum (2023)
HD

Malum (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
07.11.2023, 10:52
275
0
Intriga filmului de groază înfiorător o prezintă pe ofițerul de poliție cu experiență Jessica Lauren. Acum se află la ultimul ei schimb în vechea incintă prăfuită. Aici lucrează și alți angajați și se pare că această noapte ar trebui să treacă în liniște și să nu aibă loc evenimente groaznice. dar în curând situația a început să capete un nou avânt, când domnișoara a început să observe lucruri ciudate și înfricoșătoare care se întâmplă în interiorul clădirii. Este sigură că cineva o va supraveghea cu atenție și crede că aici există pasaje străvechi și camere misterioase. Dar, mai ales, vrea să afle secretul modului în care a murit tatăl ei.

Personajul principal știe doar că înainte de moartea ei, părintele ei investiga un caz care implica un cult vicios. Ea începe curând să bănuiască că moartea lui ar putea fi legată de acest caz ciudat. În doar un moment, ea a început să afle mai multe informații despre liderul care a fost responsabil pentru moartea bărbatului. Înainte, o persoană cu intenție se confruntă cu multe obstacole și dificultăți. Dar, în ciuda tuturor acestor lucruri, ea încă încearcă să afle întregul adevăr despre ceea ce se întâmplă.

HD Malum (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1