Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ultimul samurai (2003)
HD

Ultimul samurai (2003) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Last Samurai (2003)
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Ken Watanabe, Tom Cruise, Koyuki, William Atherton, Tony Goldwyn, Billy Connolly, Chad Lindbergh, Timothy Spall, Shichinosuke Nakamura, Hiroyuki Sanada, Masato Harada
  • Regie: Edward Zwick
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
18.04.2024, 10:43
43
0
Filmul dramatic va spune povestea unui soldat american care a venit în apărarea samurailor. Filmul are loc în anii 1970 ai secolului al XIX-lea. După revoluția civilă din Japonia, a început războiul civil. În care s-au ciocnit reprezentanți ai tradiționalismului și ai trupelor imperiale, care doreau să-și recapete puterea exclusivă. Împăratul a câștigat această bătălie. După ce i-a învins pe rebeli, el invită un soldat american în Japonia pentru a-și învăța trupele tehnici de luptă. Împăratul citise de mai multe ori memoriile unui soldat american, așa că a crezut că este candidatul ideal pentru a-și antrena trupele. Dar cine ar fi crezut că un american obișnuit ar fi capabil să înțeleagă cultura tradițională japoneză și să vină în apărarea ei? La ce va duce o uniune atât de neobișnuită?

HD The Last Samurai (2003) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)