Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Split (2016)
HD

Split (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Kim Director, James McAvoy, Anya Taylor-Joy
  • Regie: M. Night Shyamalan
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
13.01.2024, 19:09
62
0
Filmul Split este un film thriller psihologic american lansat în 2016 și regizat de M. Night Shyamalan. Acest film a atras atenția publicului cu intriga sa captivantă și cu actorul principal.

Intriga filmului începe cu răpirea a trei adolescenți - Claire, Marxie și Casey, care și-au petrecut ziua împreună, dar acum se află într-o cameră închisă. Se trezesc într-un loc necunoscut și în curând își dau seama că răpitorul lor este Kevin Wendel Crumb, care suferă de tulburare de personalitate multiplă. Există un total de 23 de personalități diferite în psihicul său și fiecare dintre ele are propria trăsătură și comportament unic. În plus, Kevin le avertizează pe fete despre existența unei alte personalități, pe care o numește „The Beast”. Bestia este partea sa cea mai periculoasă și inumană și se pregătește să o dezlănțuie.

Fetele încearcă să găsească o modalitate de a scăpa din captivitate și de a evita să se apropie de Bestie. Ei descoperă că diferitele personalități ale lui Kevin le pot oferi diferite indicii și le pot ajuta sau împiedica încercările de rezistență. Astfel, ei se trezesc într-o confruntare psihologică complexă cu răpitorul lor. „Split” explorează teme ale personalităților multiple, traumei psihologice și supraviețuirea umană în condiții extreme. Filmul ridică întrebări despre cât de puternică și vulnerabilă poate fi o persoană într-o situație în care mintea îi este sfâșiată de personalități diferite și de părțile întunecate ale propriei sale naturi.

Performanța remarcabilă a lui James McAvoy în rolul lui Kevin și diversele sale personalități conferă filmului un caracter unic și creează o atmosferă tensionată. Split a devenit unul dintre cele mai discutate thrillere ale anului său și a lăsat spectatorii cu multe întrebări despre natura psihicului uman și a forței. Urmărește filmul Split online 2017 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe smart tv.

HD Split (2016) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)