Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Offering (2023)
HD

The Offering (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
12.02.2023, 00:40
585
0
Arthur și Claire se întorc la casa părinților lor. El este în faliment - toți banii au mers pentru a se asigura că soția lui ar putea rămâne însărcinată, iar acum principala lui sarcină este să-și convingă tatăl să semneze documentele necesare pentru a negocia cu banca, dar la misiunea primului său tată, Arthur se rupe accidental. pandantivul protector, care eliberează demonul. Această entitate străveche este mereu în căutarea femeilor însărcinate, iar Claire este perfectă pentru ea.

Încă de la primele scene, creatorii își înconjoară cinematograful cu mister și secrete. Eroii desenează cercuri, totuși, spre deosebire de „Vii”-ul nostru, nu sunt albi, ci negri, dar, ca în majoritatea celorlalte povești, acest lucru îi ajută rar, mai ales că demonia este excelentă la transformarea în oameni dezirabili care scot personaje din locuri de protectie.

Afacerea de familie a eroilor este o casă de pompe funebre, iar aceasta este una dintre cele mai spectaculoase mișcări din The Curse of Abizu. Permite, ca și în filmele de groază „The Demon Within” și „The Conjuring: A New Ritual”, să simți încă o dată cum e să trăiești lângă morți, pregătindu-te pentru înmormântare sau ardere. O altă referință distractivă de groază este modul în care Claire se referă cu afecțiune la Arthur ca fiind Artă (Damien Leone și Teritoriile sale au intrat puternic în viața noastră), precum și utilizarea VHS-ului îi duce pe spectatori înapoi la vremea în care cu toții ne uitam la ei, schimbăm și privim. pentru rarități.

HD Abyzou Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar