Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Foe (2023)
HD

Foe (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Fantastic, SF, Thriller, Filme SUA, Filme englezesti, Filme 2023
  • Actori: Saoirse Ronan, Paul Mescal, Aaron Pierre, Jordan Chodziesner, Will Freeman, Jalen Ong, Patrick Williams, David Woods, Jesse Spence, Shamita Sivabalan
  • Regie: Garth Davis
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Australia, Marea Britanie
0 Voturi
05.01.2024, 15:07
148
0
OuterMore îi invită pe soții Henrietta și Junior să folosească inteligența artificială ca asistent la fermă. Acest IA va avea un grad ridicat de autonomie și capacitatea de a îndeplini diverse sarcini legate de managementul fermei, cultivarea solului, însămânțarea și îngrijirea plantelor. De asemenea, va putea controla sisteme automate de udare, fertilizare și cultivare a culturilor alimentare. Datorită acestei propuneri, Henriette se va putea concentra asupra altor lucruri care nu au legătură cu fermă și se va putea folosi timpul mai eficient. Inteligența artificială va fi echipată cu algoritmi de învățare automată și își va putea îmbunătăți treptat abilitățile și funcționalitatea pentru a se potrivi mai bine nevoilor Henriettei și ale fermei. El va avea acces la o bază de date care conține informații despre cele mai bune practici agricole și tehnologii avansate, care vor ajuta la creșterea randamentului și eficienței fermei. Dar, pe lângă munca la fermă, inteligența artificială îi poate oferi Henriettei companie și divertisment. El va putea să poarte o conversație, să facă recomandări despre filme, cărți și muzică și, de asemenea, să ajute cu comenzile și livrarea de cărți și produse.
film Foe subtitrat la calitate bună HD 720, 1080

HD Foe (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)