Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Saw - Puzzle mortal (2004)
HD

Saw - Puzzle mortal (2004) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Mister, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Leigh Whannell, Cary Elwes, Danny Glover, Monica Potter, Tobin Bell, Dina Meyer, Ken Leung, Michael Emerson, Shawnee Smith, Benito Martinez
  • Regie: James Wan
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Australia
0 Voturi
20.01.2024, 16:28
29
0
Saw este a patra parte din apreciata franciză de groază Saw, care continuă povestea întunecată și înfiorătoare a misteriosului criminal în serie cunoscut sub numele de „Jigsaw”. Regizorul Darren Lynn Bousman se întoarce pentru a duce telespectatorii printr-o nouă rundă de provocări întortocheate și îngrozitoare.

Intriga filmului începe cu apariția misterioasă a cadavrelor găsite în tot orașul. Pe măsură ce ancheta progresează, devine evident că Jigsaw s-a întors și își continuă jocurile brutale de supraviețuire. De data aceasta, ținta lui sunt cinci străini, fiecare dintre ei își ascunde propriul secret întunecat. Participanții la acest nou joc de supraviețuire se trezesc într-o cameră subterană înghesuită și trebuie să treacă printr-o serie de teste provocatoare pentru a supraviețui. În timpul acestor încercări, ei vor trebui să se confrunte cu dileme morale și să ia decizii groaznice pentru a scăpa de maniacul „Saw”.

Întregul film este pătruns de o atmosferă de groază, tensiune și răsturnări de situație neașteptate. Saw: The Game of Survival prezintă noi puzzle-uri provocatoare și capcane ocolitoare care forțează personajele și spectatorii în momente chinuitoare. Cu fiecare minut care trece, tensiunea crescândă creează o atmosferă de nedescris de frică și trădare. Filmul explorează, de asemenea, unele aspecte ale motivației și filozofiei lui Saw, dezvăluind trecutul și prezentul său întunecat. Privitorul are ocazia să se uite în mintea acestui răufăcător misterios și să încerce să înțeleagă ce îl motivează să creeze astfel de jocuri pervertite. „Saw: Game of Survival” continuă tradițiile genului și îl lasă pe spectator să aștepte următoarele capitole întunecate din această saga horror. Urmărește filmul Saw: Game of Survival online 2004 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Saw - Puzzle mortal (2004) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1