Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Men 2022
HD

Men 2022 subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
06.09.2022, 10:41
409
0
După ce și-a îngropat fosta soție, o femeie orfană călătorește singură într-o sălbăticie rurală îndepărtată, unde întâlnește viziuni bântuitoare și fenomene ciudate. Singură, plecată într-un sat englezesc senin, Harper speră să se împace calm cu ceea ce s-a întâmplat în tăcere și să supraviețuiască în siguranță morții soțului ei, profitând de echilibrul natural. Plimbându-se mult prin pădurea din jurul așezării, ea observă în mod repetat o umbră ademenitoare și într-o zi decide să o urmeze.

Ploaia care a început și amurgul care se apropie nu ne împiedică să ajungem în tunelul sumbru, unde s-a aruncat o siluetă asemănătoare unui soț decedat. După ce ezită, țipă, iar unda sonoră reflectată de pereții de piatră, intensificată, teleportează turistul într-o biserică cu băncile goale și o statuie dominantă amenințător. Ciudățeniile se intensifică, iar în curând eroina se apropie de omul-fantomă. Îl vede sub măr, furișându-se prin cimitir, în interiorul casei - el dispare invariabil din țipăt, ascunzându-și fața însângerată și invitându-l să se întoarcă în tunel.

HD Men 2022 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)