Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Destinație finală 2 (2003)
HD

Destinație finală 2 (2003) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Final Destination 2 (2003)
  • Gen: Horror, Thriller, Filme SUA
  • Actori: A.J. Cook, Jamie Kirk, Jonathan Cherry, David Petkau, Keegan Connor Tracey, Linda Boyd, Michael Landis, Ali Larter
  • Regie: David R. Ellis
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 15:40
21
0
Într-o zi, o tânără, Kimberly Corman, a rămas blocată într-un ambuteiaj și brusc, pentru prima dată în viață, i-a venit o viziune. Buștenii grei sunt pe cale să zboare dintr-un camion de lemne, provocând un accident de mașină cu zeci de victime. Pierdută în panică, Kimberly blochează drumul și speră că acest lucru va fi suficient pentru a preveni evenimente teribile.

Dar Moartea nu cumpără trucurile umane. Camionul cu cherestea încă își pierde încărcătura și oamenii mor unul după altul, doar într-o ordine diferită. Kimberly se numără printre puținii supraviețuitori și după un timp își amintește incidentul cu zborul 180. Băieții au susținut că vine Moartea pentru cei care au reușit să părăsească avionul înainte de decolare, iar mulți chiar au murit în curând. Toți, în afară de Claire Rivers.

Fetele se întâlnesc să vorbească, iar Kim devine convinsă că toți cei care ar fi trebuit să moară pe autostradă sunt în pericol. Ea nu este pregătită să accepte situația, așa că decide să mai încerce să salveze pe toți...

Vrei să vezi un film cu o moralitate profundă și neobișnuită, asezonat generos cu sânge proaspăt? Apoi activați „Destinație”!

Prima parte a fost lansată în 2000, iar ultima în 2011. Franciza a fost completată și de două serii de cărți de la editura Black Flame și benzi desenate de la compania Zenescope Entertainment.

Și, în ciuda faptului că au trecut mulți ani de la premieră, „Destinația finală” este încă popular ca exemplu de filme de groază de calitate.

HD Final Destination 2 (2003) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1