Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Destinație finală (2000)
HD

Destinație finală (2000) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Final Destination (2000)
  • Gen: Horror, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Devon Sawa, Daniel Roebuck, Kerr Smith, Kristen Cloke, Roger Guenvere Smith, Chad Donella, Seann Williams Scott, Ali Larter
  • Regie: James Wong
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 15:44
39
0
Liceanul Alex Browning plănuia să-și sărbătorească ziua de naștere la Paris împreună cu colegii săi de clasă. Dar în ajunul plecării, tipul a avut o viziune că avionul se prăbușește, iar membrii echipajului și pasagerii mureau tragic. Incapabil să facă față anxietății, a început să ceară să fie eliberat imediat.

Mai multe persoane au coborât din avion cu Alex, inclusiv prietenii săi Todd Wagner și Claire Rivers. Înainte de a avea timp să părăsească aeroportul, s-a aflat despre dezastrul care a adus viața tuturor celor aflați la bord...

O lună mai târziu, Alex și Claire sunt șocați de vestea că Tod s-a sinucis în baie din motive necunoscute și fără a lăsa un bilet de rămas bun. Alex este sigur că prietenul său nu s-a sinucis și începe să bănuiască că Moartea va veni pentru fiecare pasager supraviețuitor al acelui avion blestemat. Își împărtășește suspiciunile cu Claire, care este de acord cu teoria.

Ce să faci mai departe? Există vreo modalitate de a evita o soartă atât de tristă și de a salva restul?

Vrei să vezi un film cu o moralitate profundă și neobișnuită, asezonat generos cu sânge proaspăt? Apoi activați „Destinație”! Prima parte a fost lansată în 2000, iar ultima în 2011. Franciza a fost completată și de două serii de cărți de la editura Black Flame și benzi desenate de la compania Zenescope Entertainment. Și, în ciuda faptului că au trecut mulți ani de la premieră, „Destinația finală” este încă popular ca exemplu de filme de groază de calitate.

HD Final Destination (2000) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1