Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Destinație finală 3 (2006)
HD

Destinație finală 3 (2006) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Final Destination 3 (2006)
  • Gen: Horror, Thriller, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Alex Johnson. Sam Eaton, Jesse Moss, Gina Holden, Chris Lemke, Mary Elizabeth Winstead, Ryan Merriman
  • Regie: James Wong
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 15:23
22
0
Wendy Christensen merge într-un parc de distracții cu prietenii ei. Tocmai au absolvit școala și se pregătesc să intre la maturitate. De ce să nu te distrezi bine?

După ce s-a urcat deja în vagonul cu roller coaster numit „Zborul Diavolului”, Wendy își imaginează brusc cum mor toți pasagerii din cauza șinelor defecte. Viziunea este atât de vie încât este imposibil să scapi de ea, iar fata intră în panică.

Drept urmare, mai multe persoane părăsesc atracția. Wendy urmărește cu alarmă când remorca se îndepărtează, pentru că iubitul ei Jason rămâne acolo. Catastrofa care a avut loc conform scenariului ia toate viețile.

O moarte tragică urmează alta. Cei care ar fi trebuit să călătorească pe roller coaster mor. Wendy începe să bănuiască că totul nu este o coincidență. Dar dacă toți cei care au coborât din Zborul Diavolului sunt sortiți să moară, atunci o fată neputincioasă poate lupta cu un adversar atât de puternic precum Moartea?

Vrei să vezi un film cu o moralitate profundă și neobișnuită, asezonat generos cu sânge proaspăt? Apoi activați „Destinație”!

Prima parte a fost lansată în 2000, iar ultima în 2011. Franciza a fost completată și de două serii de cărți de la editura Black Flame și benzi desenate de la compania Zenescope Entertainment.

Și, în ciuda faptului că au trecut mulți ani de la premieră, „Destinația finală” este încă popular ca exemplu de filme de groază de calitate.

HD Final Destination 3 (2006) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1