Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Activitate paranormală 3 (2011)
HD

Activitate paranormală 3 (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Paranormal Activity 3 (2011)
  • Gen: Horror, Mister, Filme SUA
  • Actori: Lauren Bittner, Christopher Nicholas Smith, Chloe Xengeri, Jessica Brown, Hallie Foote, Dustin Ingram, Joanna E. Braddy
  • Regie: Ariel Schulman, Henry Joost
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 01:03
19
0
Împreună cu sora, mama și tatăl ei, tânăra Christy se mută într-o casă nouă. Un conac vechi uriaș cu multe camere îi face o impresie de neșters. Fata se imaginează ca o prințesă care trăiește într-un castel magic. La început totul merge grozav. Familia se instalează în noul lor loc, termină renovările și plănuiește o petrecere de inaugurare a casei în plină desfășurare.

Dar într-o zi, Christy îi spune mamei ei despre noul ei prieten pe nume Toby. Fata își descrie prietena ca pe un monstru blănos care vine la ea noaptea. Părinții percep poveștile copilului doar ca fantezii ale copiilor. Dar în curând încep să observe că ceva ciudat se întâmplă în casă. În camere se aud sunete neobișnuite și foșnet. Și în întuneric, când gospodăria se culcă, cineva invizibil se plimbă prin conac, deschizând și închizând uși și ferestre.

Pentru a face față odată pentru totdeauna oaspetelui ciudat, tatăl lui Christy instalează camere de supraveghere în casă. El nu spune nimic altor membri ai familiei despre ideea lui. Câteva zile mai târziu, bărbatul decide să se uite la înregistrări și este îngrozit. Cu proprii lui ochi, el urmărește modul în care fiica lui comunică cu misteriosul Toby - o entitate ciudată de altă lume...

HD Paranormal Activity 3 (2011) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1