Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Activitate paranormală 4 (2012)
HD

Activitate paranormală 4 (2012) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Paranormal Activity 4 (2012)
  • Gen: Horror, Filme SUA
  • Actori: Kathryn Newton, Katie Featherston, Matt Shively, Aiden Lovekamp, ​​​​Brady Allen, Stephen Dunham, Alexandra Lee
  • Regie: Henry Joost, Ariel Schulman
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 01:00
23
0
Acest film povestește despre evenimentele care se petrec după încheierea celei de-a doua părți a acestei francize. Privitorul va vedea toate personajele familiare care au fost în partea a doua.

Ca și în alte părți ale fenomenului paranormal, personajele vor trebui din nou să se confrunte cu un demon necunoscut care terorizează oameni nevinovați. Lucruri ciudate încep să se întâmple în casa familiei personajelor principale. Cel mai mic copil începe să se comporte destul de ciudat, ceea ce îi îngrijorează pe părinți. Dar această anxietate nu îi deranjează prea mult.

Apoi în casă apar niște foșnet. Ceea ce este caracteristic este că apar nu numai noaptea, ci aproape întotdeauna. Dimineața, după-amiaza, seara și, bineînțeles, noaptea.

Familia ia în seamă și instalează camere în toată casa. Cu toate acestea, camerele nu pot captura entitatea demonică. Cu toate acestea, tehnologia kinekt de la consola de jocuri Xbox 360 a fost capabilă să detecteze prezența demonului datorită senzorilor săi. Toată lumea vede că ceva groaznic trăiește în casă. Acum toți membrii familiei sunt sub o amenințare enormă.

Va putea toată lumea să facă față dificultăților, fricii și panicii pentru a scăpa de demon? Paranormal Activity este captivantă prin stilul său de filmare și scenele foarte înfiorătoare.

HD Paranormal Activity 4 (2012) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1