Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Activitate paranormală 2 (2010)
HD

Activitate paranormală 2 (2010) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Paranormal Activity 2 (2010)
  • Gen: Horror, Filme SUA
  • Actori: Brian Boland, Sprague Graden, Molly Ephraim, Vivis Cortez, Katie Featherston, Micah Slot, Seth Ginsberg, David Birend, William Juan Prieto, Jackson Xenia Prieto
  • Regie: Tod Williams
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 01:05
66
0
Un eveniment fericit a avut loc în familia Ray. Christy și Dan au un copil. Acesta este un băiat pe care părinții fericiți l-au numit Hunter. Se mută într-o casă nouă. O fată, Ellie, locuiește cu cuplul fericit și copilul lor. Copilul este fiica lui Dan din prima căsătorie. La început totul merge perfect. Familia se bucură în fiecare zi și îngrijește copilul cu teamă. Ei angajează o au pair mexicană, Martina.

Curând, descoperă că tâlhari au pătruns în casa lor. Toate lucrurile sunt răsturnate și împrăștiate. Dar când toată mizeria este curățată, se dovedește că intrușii misterioși nu au luat nimic altceva decât colierul simplu al lui Christy. Aceste bijuterii i-au fost dăruite femeii de sora ei.

Martina asigură că haosul a fost creat de entități din altă lume. Ea se oferă să facă ritualuri pentru a exorciza fantomele. Dar proprietarii nu o cred și îl concediază pe servitorul superstițios. Dan decide să facă rost de camere pentru a evita repetarea acestei situații. El atârnă dispozitive detașabile în toate camerele. Dar după ce se uită la înregistrări, nu este mulțumit de acțiunea lui. Capul familiei înțelege că casa lor a devenit într-adevăr ținta unei vânătoare a forțelor sinistre. Aceste entități misterioase încearcă să pună mâna pe Hunter!

HD Paranormal Activity 2 (2010) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar