Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Possession 2022
HD

Possession 2022 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Forbannelsen
  • Gen: Horror, Filme 2022
  • Actori: Jan Sælid, Eva Nergård, Tarjei Sandvik Moe
  • Regie: Henrik Martin Dahlsbakken
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Norvegia
2 Voturi
22.01.2023, 00:07
229
0
Gripa, care se numește „gripa spaniolă”, se răspândește în întreaga lume cu viteza fulgerului. Epidemia a cuprins Europa. În acest moment se dezvoltă evenimentele filmului de groază norvegian.
Preotul are un fiu, cu care a plecat în Madagascar, unde a avut loc slujba lor misionară. Europenii au trăit printre băștinașii locali, aducându-le Cuvântul lui Dumnezeu. Când misiunea lor s-a încheiat, au pornit pe drumul de întoarcere și, într-o perioadă scurtă de timp, au ajuns în interiorul lor natal norvegian.
O companie minieră locală a însărcinat un duhovnic să aleagă locul unde va fi construită noua biserică. Pe unul dintre dealuri a fost o veche înmormântare Sami. El a fost ales de cleric pentru construirea templului pe cheltuiala întreprinderii miniere.
În timpul exhumării și reînhumării rămășițelor sami, morților, care zăceau în pământ de secole, nu le-a plăcut că sunt deranjați de oameni. Au prins viață și au început să-i urmărească pe localnici, distrugând toate viețuitoarele în cale.
Urmărește filmul online Possession 2022 online gratuit, calitate HD bună.

HD Forbannelsen Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1