Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Golul victoriei (2023)
HD

Golul victoriei (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Sport, Filme SUA, Filme englezesti, HD, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Michael Fassbender, Reese Darby, Will Arnett, Elisabeth Moss, Frankie Adams, Uli Latukefu, Angus Sampson, Casa Rachel, Bela Koale, Artur-Angelo Sarinas
  • Regie: Taika Waititi
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: MAREA BRITANIE, SUA
0 Voturi
16.01.2024, 21:58
304
0
La începutul anilor 2000, antrenorul de fotbal Thomas Rongen a acceptat provocarea și a plecat în Samoa, unde i s-a cerut să ajute echipa locală să se pregătească pentru ciclul de calificare pentru Cupa Mondială din 2014. A fost o misiune mare, deoarece fotbalul nu a fost deosebit de popular pe insule, iar nivelul de joc a lăsat mult de dorit.

Thomas Rongen a preluat cazul cu entuziasm și experiență. El a adus noi tehnici și strategii procesului de instruire, care au ajutat echipa să se dezvolte și să se îmbunătățească. Lucrul cu jucătorii locali nu a fost o sarcină ușoară, dar Rongen a găsit o abordare pentru fiecare dintre ei, ajutându-i să-și deblocheze potențialul și să-și îmbunătățească tactica de joc.

Datorită eforturilor lui Thomas Rongen și a echipei sale de antrenori, Samoa a început să facă progrese în fotbal. Au început să arate cele mai bune rezultate la competițiile internaționale, iar jucătorii echipei au primit recunoaștere și atenție din partea comunității de fotbal.
Echipa națională de fotbal a Samoa americane este cea mai slabă echipă din lume. Nu au mai arătat niciodată rezistență decentă față de nimeni, cel mai adesea pierzând cu un scor de două cifre. La un moment dat, Thomas Rongen este numit antrenor principal al acestei echipe de fotbal. El se confruntă cu o sarcină incredibil de serioasă – să încerce să aducă echipa la nivel mondial și să facă profesioniști reali din jucători incompetenți. De fapt, este aproape imposibil să faci asta.

HD Golul victoriei (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar