Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Doar tu și eu. Al treilea e în plus (2006)
HD

Doar tu și eu. Al treilea e în plus (2006) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: You, Me and Dupree (2006)
  • Gen: Dragoste, Romantic, Filme SUA, Comedie
  • Actori: Owen Wilson, Kate Hudson, Matt Dillon, Michael Douglas, Seth Rogen, Amanda Detmer, Ralph Ting, Todd Stashwick, Bill Hader, Lance Armstrong și alții
  • Regie: Anthony Russo, Joe Russo
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
13.04.2024, 14:01
55
0
„Doar tu și eu. Al treilea e în plus (2006)” este o comedie ușoară pentru tineret a fraților Russo, în care Carl Peterson se află în vârful carierei și al fericirii sale. Dar liniștea este perturbată de prietenul său nesăbuit Dupree, care duce o viață fără griji. Carl este forțat să accepte multe lucruri, chiar și o vasectomie impusă de socrul și șeful său. Sosirea lui Dupree provoacă haos: le dă foc casei și provoacă o mulțime de probleme. Dar cel mai neașteptat lucru este prietenia lor. Carl se află între o stâncă și un loc greu, confruntat cu alegerea între prietenie și responsabilitate. Filmul explorează cât de departe se poate ajunge în păstrarea prieteniei și a valorilor familiei atunci când fericirea și armonia sunt în joc. „El, eu și prietenii lui” este o poveste despre cum prietenii îți pot întoarce viața pe dos, făcându-te să te gândești la cele mai importante lucruri din viață.

HD You, Me and Dupree (2006) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)