Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Santa Maybe (2023)
HD

Santa Maybe (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
01.01.2024, 22:32
226
0
Personajul principal al acestei drame romantice este o tânără, Lila (Aubrey Reynolds), care lucrează cu succes ca regizor de teatru și se străduiește din greu să pregătească producția „Spărgătorul de nuci” de Crăciun. Dar întreaga ei slujbă este brusc în pericol când un nou coleg pe nume Glenn (Samuel Whitten) se alătură echipei. Apariția lui îi provoacă lui Lila anxietate și îngrijorare. De fapt, ea îl cunoaște pe Glenn încă din copilărie, iar pe atunci era un copil foarte crud căruia îi plăcea să o tachineze. Și deși au trecut mulți ani de atunci, Lila nu crede că s-ar fi putut schimba odată cu vârsta.
Cu toate acestea, Glenn nu realizează cât de mult au afectat-o ​​pe Lila acțiunile sale din copilărie. El este surprins de atitudinea ei rece față de el. Relația lor se înrăutățește doar atunci când încearcă să lucreze la o piesă împreună. În ciuda tuturor eforturilor sale, Glenn face greșeli tot timpul. Pe de altă parte, Lila încearcă să ghicească cine este Moșul ei mister, de la care primește cadouri înainte de spectacol. Cu ajutorul prietenei ei Marie, Lila încearcă să-și dea seama cine se află în spatele acestor surprize, fără să știe că Glenn poate fi atât de grijuliu. Cu cât Lila îl împinge mai mult, cu atât devine mai conștientă de sentimentele ei și își dă seama că începe să se îndrăgostească de fostul ei abuzator.

Chiar dacă realizează că numai prin sinceritate și acceptarea iubirii pot găsi fericirea, Lila și Glenn continuă să se ceartă și să se confrunte, dar cu distracție și umor, până când își dau seama în sfârșit că sunt pentru totdeauna îndrăgostiți unul de celălalt. Această dramă explorează modul în care oamenii se pot schimba în timp, deoarece trecutul lor nu ar trebui să devină o barieră în calea relațiilor. Relația dintre Lila și Glenn subliniază importanța a doua șanse și capacitatea de a reevalua oamenii și acțiunile lor.

Puteți viziona filmul Santa Maybe (2023) online gratuit pe site-ul nostru în orice moment al zilei!

HD Santa Maybe (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar