Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Snowden (2016)
HD

Snowden (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
07.01.2024, 22:47
84
0
După ce a decis să-și dedice viața slujirii țării natale, tânărul soldat Edward Snowden a fost extrem de supărat de recomandările urgente ale medicilor care l-au sfătuit pe soldat să evite activitatea fizică grea și să părăsească armata cât mai repede posibil, altfel tipul risca să rămână invalid. pe viață și chiar pierderea capacității de mișcare.pe jos. Nedorind să renunțe și să-și trădeze visul de tinerețe de a schimba lumea în bine, eroul nostru decide să se alăture CIA, după care trece cu brio probele de admitere, dând rezultate incredibile, care au șocat conducerea locală, care și-a remarcat imediat extraordinarul talent și un potențial uriaș pentru începători.
Foarte curând, după ce s-a impus ca un specialist de primă clasă, Snowden primește un loc de muncă la Agenția Națională de Securitate. Dintr-o dată, tipul află că NSA urmărește fiecare telefon mobil din lume și, de asemenea, are acces la orice informații personale stocate pe internet ale majorității oamenilor de pe planetă. Acest eveniment a devenit un punct de cotitură în viața eroului nostru, care și-a dat brusc seama că activitățile CIA și ale NSA erau foarte departe de idealurile strălucitoare la care încercase să le adere toată viața. Revoltat de activitățile ilegale ale guvernului, care depășesc cu mult limitele moralității umane, Snowden decide să transmită oamenilor adevărul cu orice preț, înțelegând clar ce sacrificii va trebui să facă.

HD Snowden (2016) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)