Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Furios şi Iute 8 (2017)
HD

Furios şi Iute 8 (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Fast & Furious 8
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme 2017, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris
  • Regie: F. Gary Gray
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
07.01.2024, 21:22
82
0
Dominic Toreto nu se odihnește. Aventurile pilotului extrem și ale echipei sale de prieteni abia la început. De data aceasta totul va fi ca de obicei - urmăriri, schimburi de focuri, mulți dușmani și cascadorii uluitoare. Dominic a știut întotdeauna să găsească o cale de ieșire din orice situație. Compania nici nu bănuia că acum liderul lor va deveni propriul inamic. Eroul va trebui să-i înlocuiască pe cei dragi. Însă echipa are opinii diferite în această privință. Ce a cauzat o schimbare atât de drastică în starea de spirit a lui Dominic? A fost de partea legii sau a unei organizații criminale rivale? În acest caz va fi implicat cel mai recunoscut criminal cibernetic, așa că nimeni nu se va plictisi.

Aceasta este o nouă parte sau o pagină din viața eroului nostru Dominic Toretto, care a avut de-a face cu Deckard Shaw, acesta este fratele unui bandit care a fost pedepsit, dar acest frate s-a dovedit a fi un nucă greu de spart și a decis să se răzbune , dar a pierdut și acum este în închisoare. Întreaga sa companie a primit grațiere de la stat și acum sunt cetățeni care nu sunt persecutați și se odihnesc cât pot de bine. Dar nimeni nu a vrut să renunțe la curse și ei evoluează și în stilul lor, unde mașina învinsului va fi un cadou.
Dar nimeni nu bănuia ce le urma și mai ales nimeni nu s-ar fi putut gândi că unul dintre ei va deveni un dușman jurat, din moment ce se considerau familie. Iar Cypher îi spune eroului nostru că i-a oferit acolo, că a abandonat totul și trecutul și a început să lucreze pentru ea. Și pentru a pune capăt lui Cypher, este nevoie de o echipă și chiar l-au eliberat pe Deckard Shaw din închisoare și, după cum s-a dovedit, el a devenit aliatul lor, poate pentru o vreme. Dar ce zici de Dominic, acum este pe cealaltă parte, împotriva fostei sale familii și ce ar trebui să facă și ce s-a întâmplat că ar putea trăda pe toată lumea sau acesta este doar planul lui.

HD Fast & Furious 8 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)