Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Furios și iute 6 (2013)
HD

Furios și iute 6 (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Fast & Furious 6
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Luke Evans, Gina Carano, Elsa Pataky, Jordana Brewster, Song Kang, Gal Gadot, Tyrese Gibson
  • Regie: Justin Lin
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
10.01.2024, 21:22
146
0
A fost lansat cel de-al șaselea film din îndrăgitul continuare „Fast and the Furious”. Nu toți fanii acestei „serie” se așteptau ca după cea de-a cincea parte aparent finalizată logic să existe o continuare. Cu toate acestea, noua parte a fost încă lansată. S-a dovedit a fi la fel de dinamic și plin de cascadorii, curse spectaculoase, lupte și alte atribute ale Fast and Furious. Dominic nu mai jefuiește și nu mai fură, ci duce o viață liniștită în Brazilia. Hobbs apelează la el pentru ajutor. De câteva luni, un mic grup de criminali jefuiesc bănci și invadează teritoriul CIA și FSB, furând obiecte și documente periculoase. Hobbs cere să-și adune echipa pentru a-i prinde pe criminali.
La început, Dominic refuză să ajute, dar faptul că Letty este în viață și cu gașca îi răzgândește. În schimb, el cere grațierea tuturor și întoarcerea acasă în Statele Unite. Acum echipa va trebui să se adune la Londra și să-i prindă pe hoți. Dar totul nu este foarte simplu, inamicul s-a dovedit a fi foarte puternic și viclean. Deci vor fi capabili să-i prindă pe toți și să supraviețuiască în continuare?

Ultima dată când echipa curajoasă a lui Toretto a reușit să încheie o afacere de succes a fost la Rio de Janeiro. Datorită eforturilor lor, un grup mafiot foarte periculos a fost complet distrus. Participanții la jaf au pus mâna pe bani în valoare de o sută de milioane de dolari și, după aceea, au trebuit să se despartă pentru o vreme. Băieții au mers în diferite colțuri ale globului și s-au ascuns. Curând, Dominic și Brian, precum și Mia și Elena, au fost declarați haiduci și acum au o șansă unică să se întoarcă pe pământurile lor natale. Din moment ce au bani, pot trăi în pace și se pot relaxa pentru o vreme. Fiecare dintre ei s-a săturat de necazuri constante și, pe lângă asta, băieții s-au săturat să se ascundă tot timpul. Acum soarta le-a oferit o șansă incredibilă de a schimba totul în bine. Luke Hobbs este un agent special cu o vastă experiență profesională care reușește să intre pe urmele fugarilor. Când a venit la ei, i-a informat că nu are de gând să aresteze pe niciunul dintre băieți, ci s-a oferit să facă o înțelegere destul de profitabilă cu el. El este gata să închidă ochii la crimele lor, dar Dominic va trebui să ajute într-o problemă. Eroul va trebui să-și adune echipa pentru a prinde membri ai unei organizații criminale. Ei au desfășurat de mult timp diverse atacuri teroriste pe drumuri din douăsprezece țări ale lumii. Doar un concurent profesionist îi poate opri pe groaznicii mercenari, pentru că ei vor putea să-i depășească în pricepere. Când Dominic a acceptat această ofertă, nici nu-și putea imagina ce surpriză îl va aștepta. Curând, pilotul află că fosta lui iubită pentru care încă mai are sentimente se află în aceeași bandă. Va trebui să facă o alegere dificilă și să ia o decizie de care va depinde nu numai soarta lui viitoare.

HD Fast & Furious 6 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar