Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Untrapped: The Story of Lil Baby 2022
HD

Untrapped: The Story of Lil Baby 2022 subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
28.08.2022, 19:50
304
0
Cu imagini nemaivăzute până acum, acest documentar de la Amazon spune povestea transformării și călătoriei lui Lil Baby. Vom urma calea artistului de la un escroc local din Atlanta până la a deveni una dintre cele mai mari vedete ale hip-hopului. Și una dintre cele mai importante voci ale schimbării din cultura pop americană.

Povestea lui Lil Baby explorează noul vis american și este un rollercoaster emoțional care vorbește despre problemele sistemice mai mari care afectează țara. Filmul își urmărește calea de nefavorabil, de la un copil mic până la o icoană a rap-ului global. Cu o abordare îndrăzneață și contribuții ale diferitelor personalități culturale eminente, regizorul Karam Gill explorează, de asemenea, evenimentele mai mari care au dus la privarea de drepturi de drept a cartierului Lil Baby din Atlanta.

Aceasta este o privire generală asupra Americii de astăzi și a evoluției multifațete a lui Lil Baby ca artist și figură publică. În adolescență, Baby, cunoscut de prieteni și familie sub numele de Dominic Armani Jones, a fost una dintre cele mai faimoase figuri de pe străzile din West Atlanta înainte de a fi arestat și trimis la închisoare.

După eliberarea sa în 2016, s-a confruntat cu o alegere grea: să se întoarcă în stradă pentru banii rapidi sau să-și riște carisma și talentul netestat pentru succes ca artist rap. În 2020, al doilea album al său „My Turn” a devenit cel mai bine vândut al anului în toate genurile muzicale. Astăzi, Lil Baby este un tată devotat celor doi fii ai săi mici și o voce influentă în lupta pentru justiția rasială și reforma poliției.

HD Untrapped: The Story of Lil Baby 2022 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)