Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial animat Futurama Sezonul 8, toate seriile
HD

Serial animat Futurama Sezonul 8, toate seriile subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Futurama Sezonul 8
  • Gen: Filme SUA, Animaţie, Aventuri, Seriale, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Billy West, John DiMaggio, Katey Sagal, Tress MacNeille, Phil LaMarr, Maurice LaMarche, Lauren Tom, David Herman, Frank Welker, Kath Soucie
  • Regie: Peter Avanzino, Bret Haaland, Gregg Vanzo
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
24.01.2024, 21:21
52
0
Futurama este o comedie animată palpitant creată de Matt Groening și David Cohen, care a fost difuzată pentru prima dată în 1999 și a câștigat rapid popularitate pentru umorul său inteligent, ideile îndrăznețe SF și personajele unice. Serialul continuă colaborarea dintre creatorii care i-au adus pe The Simpsons pe lume, dar Futurama a pătruns în teme mai profunde și intrigi SF mai complexe.

Futurama are loc în secolul 31 și se concentrează pe Philip Fry, un tânăr obișnuit care lucrează ca livrător de pizza și nu are un viitor deosebit de strălucit. În ajunul Anului Nou 1999, Fry este înghețat accidental într-o capsulă criosomnică și se trezește 1000 de ani mai târziu. Viitorul lui este o lume locuită de roboți, extratereștri și diverse creaturi SF. Fry își găsește rapid de lucru la Planet Express Corporation, unde începe o viață aventuroasă ca livrător pe alte planete. De asemenea, își face noi prieteni, inclusiv căpitanul spațial Turanga Lil, o gamă largă de mutanți și diverse personaje excentrice.

Intrigile serialului includ adesea elemente SF, călătorii în timp, întâlniri cu extratereștri, roboți și ascensiunea și căderea eroilor. Situațiile de comedie implică adesea parodierea fenomenelor culturale și SF, făcând serialul distractiv atât pentru fanii genului, cât și pentru cei care pur și simplu caută divertisment. Cu toate acestea, Futurama este, de asemenea, capabil de gândire profundă și lecții morale, explorând teme importante precum sensul vieții, prietenia, iubirea și natura umană în contextul unui viitor mixt și al aventurilor imprevizibile.

Futurama a câștigat un cult pentru stilul său unic și capacitatea de umor, dar și-a lăsat amprente importante asupra genurilor animație și science fiction. El continuă să fie popular printre fanii din întreaga lume și rămâne un exemplu strălucitor de creativitate și curaj în arta televiziunii. Urmărește serialele animate Futurama Sezonul 8 online din 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Futurama Sezonul 8 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
S08E01


S08E02


S08E03


S08E04


S08E05


S08E06


S08E07

S08E08


S08E09


S08E10
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1