Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Bullet Proof (2022)
HD

Bullet Proof (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Filme 2022, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Vinnie Jones, Lina Lecompte, James Clayton
  • Regie: James Clayton
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
28.08.2022, 18:25
328
0
Planul i s-a părut simplu și de încredere Hoțului. Se apropia de mult timp de tipul periculos de comoară și cel mai bun lucru era că habar nu avea cine pregătea un jaf pentru depozitele sale prețioase de bani. Au fost câștigați în mod necinstit, iar tâlharul disperat nu a considerat asta o crimă. Temple ar fi trebuit să-și petreacă viața într-o secție de psihiatrie. El a ucis și torturat oameni, a forțat adolescenții să participe la schemele sale de trafic de droguri. Nici măcar polițiștilor nu le deranjează să curețe seiful nebunului. Dar Vor nu va distribui bani celor nevoiași precum Robinhood.

Le va păstra pentru el, pentru a se bucura de bogăție toată viața. Totul merge bine și reușește să scape de paznici cu o sumă mare. Ttrântind cu dibăcie ușa mașinii și apăsând pe accelerație, abia acum observă o femeie pe bancheta din spate. Aceasta este soția însărcinată a lui Temple. El visează să scape și își ia șansa după ce își dă seama că paznicii sunt distrași. Dar această adăugare nu făcea parte din planul de jaf. Soțul vrea să o returneze pe Mia, pierderea banilor nu este la fel de dureros pentru el precum controlul ei. Și asta înseamnă că acum tâlharul va trebui să fugă de psihopatul furios și de asistentul său credincios, francezul ucigaș, care încearcă să-l omoare de mult timp.

HD Bullet Proof (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)