Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Lupta perfectă (2017) Toate Seriile
HD

Serial Lupta perfectă (2017) Toate Seriile subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Sezonul 1-6, Toate Episoade
  • Nume original: Serial The Good Fight (2017) Sezonul 1,2,3,4,5,6
  • Gen: Dramă, Filme 2017, Filme SUA, Seriale
  • Actori: Christine Baranski, Sarah Steele, Nyambi Nyambi, Cush Jumbo, Delroy Lindo, Michael Boatman, Audra McDonald, Rose Leslie, Gary Cole, Justin Bartha
  • Regie: Jim McKay, Allan Arkush, Marta Cunningham
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
18.01.2024, 14:45
85
0
Diana Lockhart este un avocat de succes și proprietarul unui birou de avocatură. Mulți ani a lucrat în beneficiul companiei sale și al propriei sale prosperități. Acum Diana se pregătește să se pensioneze și să se retragă, mai ales că va părăsi biroul pe mâini bune. Fiica ei Maya a absolvit recent facultatea de drept, dar s-a dovedit deja a fi un avocat inteligent. Ea este cea care o va înlocui pe nașa ei, care a decis să se pensioneze. În așteptarea unei vacanțe mult așteptate, Diana s-a uitat deja la o vilă confortabilă din Franța și abia așteaptă să predea lucrurile lui Maya. Dar ambele planuri sunt distruse din cauza unui scandal financiar puternic, în centrul căruia se află prietenul apropiat al Dianei și tatăl Mayei. Bărbatul este suspectat că a creat o piramidă financiară, în urma căreia mii de americani de rând au fost înșelați. Diana, care i-a oferit asistență juridică de mai multe ori, este implicată într-un scandal.

Într-o clipă pierde totul - biroul ei, economiile ei, numele ei. Împreună cu ea, Maya cade și ea în dizgrație. Nu se poate vorbi acum despre nicio pensie. Diana înțelege că trebuie să înceapă de la zero. Dar nimeni nu se grăbește să angajeze un avocat cu o reputație pătată. Doar Adrian Boseman, știind cât de talentat este Lockhart, decide să le ia pe ea și pe Maya în compania lui. Diana este de acord, realizând că aceasta este șansa ei de a-și recâștiga reputația.

HD Serial The Good Fight (2017) Sezonul 1,2,3,4,5,6 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul. Toate episoadele și toate sezoanele sunt disponibile în acest player, alegerea este în stânga sus a playerului, iar pentru a selecta subtitrări în română trebuie să le selectați din dreapta jos făcând clic pe butonul CC și să găsiți limba română în listă!
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)