Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
După gratii (1989)
HD

După gratii (1989) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Lock-up (1989)
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Sylvester Stallone, Donald Sutherland, John Amos, Sonny Landham, Tom Sizemore, Frank McRae, Darlanne Fluegel, William Allen Young, Larry Romano, Jordan Lund
  • Regie: John Flynn
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
10.04.2024, 15:40
27
0
Frank Leone, iubitor de libertate, un luptător pentru dreptate care se află în închisoare, este sigur că în câteva luni își va părăsi zidurile. Este un prizonier exemplar, dar unii temniceri își mai amintesc evadarea, care s-a încheiat cu o pedeapsă suplimentară pentru Frank și o carieră ruinată ca director al coloniei. Regizorul rănit are de mult „rănire” față de el, așa că, într-o dimineață minunată, eroul este transferat pe neașteptate într-o altă închisoare, un adevărat iad, unde același Warden Drumgoole servește ca șef. Dosarul lui este acum pătat de vina lui Frank, așa că jură că îi va oferi prizonierului Leone o viață distractivă, îl va provoca să evadeze și să demonstreze că condamnatul pe care îl urăște este incorigibil. Drumgoole este un adevărat dictator în colonie, ale cărui ordine sunt îndeplinite fără îndoială de către gardieni și prizonieri, iar acum vrea ca Frank să rămână între zidurile închisorii Gateway cât mai mult timp posibil.

HD Lock-up (1989) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)