Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
După tot ce s-a întâmplat (2023)
HD

După tot ce s-a întâmplat (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
5 Voturi
05.10.2023, 05:04
1508
0
Filmul va continua povestea lui Hardin și Tessa, care s-au despărțit după evenimentele din partea anterioară. Hardin merge în Portugalia, intenționând să-și restabilească relația cu Tessa, chiar dacă îl va costa foarte mult. În a cincea parte a francizei, telespectatorii vor afla despre cât de Hardin își caută prima dragoste și despre modul în care trecutul său îi afectează caracterul și personalitatea. Deși cartea s-a încheiat cu Tessa și Hardin având doi copii, filmele merg într-un mod diferit de cărți, iar în partea a patra personajele se despart în cele din urmă după ce Tessa află că cartea scrisă de Hardin se bazează pe relația lor. Poate că al cincilea film va începe cu un final deschis, unde Tessa pleacă în ploaie, dar există șansa să-i vedem din nou împreună și filmul se va încheia cu un final fericit pentru personajele principale.
Spectatorii vor afla mai multe despre trecutul lui Hardin și despre modul în care acesta i-a afectat caracterul și personalitatea. În ciuda faptului că filmele au mers într-un mod diferit de cărți, există șansa să vedem un final fericit pentru personajele principale, pe care fanii lor îl așteaptă de atât de mult timp. În general, a cincea parte a francizei va fi interesantă pentru toți cei care au urmat viața lui Hardin și Tessa și au așteptat continuarea poveștii lor romantice. Noua parte a filmului este un eveniment semnificativ pentru mulți fani ai francizei.

HD After Everything (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar